Origineel idee: geef een schapenvacht cadeau

Het is niet altijd even makkelijk om een leuk, origineel en persoonlijk kado te vinden. Maar dit jaar hebben wij voor jou een leuke suggestie. Doe iemand een schapenvacht kado! Een schapenvacht is veelzijdiger dan men in eerste instantie zou denken. Hij kan fungeren als kleed, deken, knuffel of decoratie. De keuze is aan de ontvanger, maar omdat hij zo universeel gebruikt kan worden zal de gebruiker er altijd blij mee zijn. 

Hoe kom je eraan?

Als je geen zin hebt om zelf een schaap te moeten scheren voor de vacht kan je ook gewoon de schapenvachten kopen. In dit geval weet je zeker dat de vacht van goede kwaliteit is, lang meegaat en goed schoongemaakt is. Alhoewel dit zaken zijn die je met wat oefening zelf voor elkaar kan krijgen is het wel zo makkelijk dat dit ook op bestelling kan. Bovendien kan je de vachten online van verschillende type schapen vinden die ook nog eens in verschillende kleuren beschikbaar zijn. Neem vooral een kijkje op https://topschapenvachten.nl/ om te zien wat er allemaal mogelijk is. Zo kan ook u een origineel kado vinden dat goed aansluit bij het interieur. 

Het is goed om te weten dat er niet één type schaap is en dat elke type schaap ook een andere vacht met andere eigenschappen heeft. In de eerste plaats verschillen schapen in grote en dat is vanzelfsprekend van invloed op de grote van de vacht. Daarnaast kan ook het haar verschillende zijn variërend in lengte, hoeveelheid krul en hoe zacht de vacht aanvoelt.