Dit is waarom keycords bedrukken een aanwinst is voor je bedrijf

Kerstpakket

Het is gebruikelijk dat je artikelen laat bedrukken met jouw bedrijfslogo of slogan. Dit kan uit praktisch oogpunt zijn omdat je de artikelen nodig hebt, maar het kan ook zijn dat je het gebruikt voor marketingdoeleinden. Zo ben je bijvoorbeeld tijdens een evenement zoals een beurs of congres makkelijker herkenbaar. Een van de artikelen zijn keycords bedrukken, zo heb je altijd je evenementenpas bij de hand en jouw medewerkers ook. 

De voordelen van artikelen bedrukken voor evenementen

Promotieartikelen laten bedrukken kan veel voordelen hebben. Je bent namelijk als bedrijf herkenbaar, maar het dient ook gelijk marketingdoeleinden. Dat is zeker het geval als er sprake is van praktische en nuttige artikelen. Denk bijvoorbeeld aan keycords bedrukken met jouw logo. 

Andere artikelen die je kan bedrukken zijn lanyards, linialen, skipashouders, sleutelhangers en winkelwagenmuntjes.

Wat is een keycord? 

De woorden keycord, lanyards en skipas worden regelmatig door elkaar gebruikt en ergens is dat terecht. Alle drie dienen ze hetzelfde doel, al hebben ze wel een verschil in uiterlijk. Als je specifiek kijkt naar de keycord dan is het gemaakt van een cord met een kliksluiting waaraan je sleutel kunt vast maken en met de sluiting kunt losmaken. Het cord is vaak van polyester gemaakt, een relatief goedkoop maar zeer stevig materiaal. De lengte is dusdanig lang dat je hem over je hoofd heen kan doen zodat je sleutels op je buik hangen. 

Keycords bedrukken voor evenementen

Als je keycords bedrukken gaat dan kun je deze eenvoudig bedrukken met bijvoorbeeld jouw logo. Dit kan je doen op de plastic houder als je die eraan hangt, maar je kunt ook op de cord zelf een bedrukking laten plaatsen. Omdat het vaak een lang cord is kun je er ook voor kiezen om het logo meerdere keren erop af te drukken of je bedrijfsmotto erop te verwerken. Eigenlijk kun je alle kanten op, in zwart-wit, in full colour en op het gebied van cord kleuren. 

Doordat je keycords bedrukken gaat voor een evenement wordt jouw bedrijfslogo en/of slogan overal gezien en mogelijk ook herkend. Dit betekent dat je je naamsbekendheid vergroot in een omgeving waar potentiële klanten of netwerkrelaties rond lopen. Juist de keycord is dan een handige keuze omdat deze om iemand zijn nek hangt en dus altijd in het zicht is. Als je kiest voor bijvoorbeeld een sleutelhanger dan kan die al sneller in iemand zijn broek verdwijnen, want die is op dat moment niet nuttig. De keycord is wel nuttig en zal dus meer gebruikt én gezien worden. 

Keycords bedrukken is dus een aanwinst voor je bedrijf om meerdere redenen. Het dient het gemak van de gebruiker, want zo heb je een pas of sleutels altijd heel dichtbij en kun je makkelijk toegangsdeuren openen bijvoorbeeld en aan de andere kant heb je de marketingdoeleinden omdat je bedrijfslogo veel gezien wordt. Dit kan een grotere naamsbekendheid opleveren, zeker als je de keycords gebruikt op bijvoorbeeld evenementen zoals beurzen waar je je netwerk uit kan breiden. 

Online sleutelhangers bedrukken laat je doen bij Sleutelhangers.nl.