Vroegtijdige kaalheid bij mannen

Mannen zijn vatbaar voor kaalheid. Over het algemeen komt kaalheid voor op oudere leeftijd, maar veel gevallen van voortijdige kaalheid worden veroorzaakt door erfelijkheid. Vanwege de kaalheid besluiten sommige mannen hun haar te scheren en hun hoofd kaal te laten, hoewel sommige anderen kunstmatige haartypes gebruiken. Sommige mannen dragen ook peten om het deel van hun haar te bedekken dat haaruitval ervaart. Behalve dat het gemakkelijker en comfortabeler is om te dragen, voegt het dragen van een pet ook waarde toe aan je uiterlijk. Rijen met topartiesten uit Hollywood en internationale voetballers nemen ook deel en dragen bij elke gelegenheid een pet. De volgende soorten heren petten kunnen een referentie zijn die je kunt kiezen om je outfit compleet te maken.

Baseball pet voor heren

Dit type pet is de meest voorkomende en vaak gedragen door mannen. Dit type pet werd oorspronkelijk alleen gebruikt door honkbalspelers tijdens wedstrijden. De gebogen voorkant beschermt de ogen tegen de zon en zorgt ervoor dat spelers de bal beter kunnen zien. Nu heeft iedereen dit type pet, vooral mannen. Dit type pet kan elke dag en in elk seizoen worden gedragen. Dit type is gemaakt van katoen, zodat hij gewassen kan worden en makkelijk schoon te maken is. Het ontwerp is eenvoudig en comfortabel om te dragen. Je ziet er jonger uit door deze een van deze mannen petten te dragen.

Platte pet

Het type pet dat identiek is aan de mannen petten is een platte pet. Deze pet bestaat al sinds de 19e eeuw en is door immigranten uit verschillende Europese regio’s naar Amerika gebracht. In het verleden werden platte petten arbeiders petten genoemd, omdat de meeste mannen deze peten elke dag droegen, zelfs als ze aan het werk waren. Het materiaal dat voor dit type pet wordt gebruikt, bestaat uit wol, waardoor het comfortabel is om te dragen bij koud weer. Er is echter ook een platte pet van zijde die in die tijd veel werd gebruikt door de hogere klasse. Nu is flat cap ook erg populair bij mannen, over het algemeen wordt dit type pet gebruikt door kunstenaars, schilders of fotografen. Het uiterlijk dat er ouderwets uitziet maar tijdloos is, maakt dat er tegenwoordig veel vraag is naar platte petten.