Voor de liefhebber: een goede zonnebank creme cadeau geven

spa onderhoud

Persoonlijk cadeau

Het lijkt misschien geen persoonlijk cadeau, maar ik weet dat mijn vriendin er veel aan heeft. Ik deed mijn vriendin een goede zonnebank creme cadeau. Vorig jaar heeft een vriendin van mij een zonnebank in haar huis gekregen! Zij maakt daar veel gebruik van maar had geen weet van de juiste omgang met haar huid. Daarom raadde ik haar een zonnebank creme aan en gaf haar die cadeau. Omdat wij zulke goede vriendinnen zijn, geven wij elkaar regelmatig cadeautjes. Het hoeft nooit iets groots te zijn, maar wij zorgen er altijd voor dat de ander iets aan het cadeautje heeft. Zoals dit keer de zonnebank creme heel gunstig uit kwam voor haar!

Zelf heb ik eens in een winkel gewerkt waar ook zonnebank cremes verkocht werden. Ik wist daarom precies welke zonnebank creme voor haar geschikt zou zijn. De cremes zijn niet goedkoop maar in verhouding zijn ze het geld waard. Australian Gold is een goed zonnebank merk en dit verkopen ze bij Bodyfit!

spa onderhoud

Bij Bodyfit bestellen

Voorheen kende ik Bodyfit alleen maar als wellness leverancier. Een webshop waar je enkel schoonmaak producten voor spa’s kunt kopen en onderdelen voor sauna’s bijvoorbeeld. Nu weet ik beter! Bodyfit heeft namelijk ook verschillende zonnebank cremes en daar heb ik deze van Australian Gold ook gekocht. Toen kwam ik er ook achter dat Bodyfit echt nog veel meer heeft dan ik dacht! Denk bijvoorbeeld aan stoombad geuren, zwembad stofzuigers en sauna stenen! Bestellen is eenvoudig en je krijgt alles al snel thuis geleverd.