Ga naar het Stayokay Hostel Amsterdam Vondelpark voor een geweldige tijd!

Stayokay Hostel Amsterdam Vondelpark

Er zijn maar weinig Nederlanders die nog nooit naar Amsterdam zijn geweest. Dit komt onder andere omdat Amsterdam de hoofdstad is van Nederland. Daarnaast is Amsterdam een prachtige stad om een dag of weekend te verblijven. Er zijn erg veel leuke plekjes in de stad die je kunt bezoeken en het overnachten hoeft niet duur te zijn. Zo kun je vaak voor minder dan 50,- per persoon overnachten bij het Stayokay Hostel Amsterdam Vondelpark. Dit maakt het ook voor studenten met wat minder geld mogelijk om een overgetelijke tijd te beleven in onze hoofdstad. 

Stayokay Hostel Amsterdam Vondelpark

Waar moet je rekening mee houden?

Amsterdam staat wereldwijd bekend als drugsstad. Dit betekent echter niet dat het de bedoeling is om met (grote hoeveelheden) drugs over straat te lopen. Houd je ook op dit gebied aan de regels en voorkom vervelende situaties. 

In vrijwel elke grote stad is er sprake van criminaliteit, ook in Amsterdam is dit het geval. Rondom stations zijn er helaas veel zakkenrollers actief. Let daarom goed op je spullen en voorkom dat je telefoon of portemonnee wordt gestolen.

Echte Amsterdammers hebben een behoorlijk accent. Als je uit het noorden van ons land komt dan kan het zijn dat je elkaar niet altijd even goed verstaat. Probeer, vooral wanneer je zelf ook een accent hebt, duidelijk te articuleren en daarmee miscommunicatie te voorkomen. 

Naast de hierboven genoemde punten is het ook belangrijk om er rekening mee te houden dat het niet verstandig is om met de auto door de stad te rijden. Overal staan er files en het duurt zeer lang voordat je aan de andere kant van de stad bent. Je kunt daarom beter met de trein komen en gebruikmaken van een fiets of taxi.