Een origineel geboortekaartje

origineel geboortekaartje

origineel geboortekaartje

 

Afgelopen maand is mijn vrouw bevallen van mijn zoontje. Voor de geboorte moest er natuurlijk het een en ander geregeld worden als voorbeeld: De kinderkamer, kinderwagen, een origineel geboortekaartje en dergelijke. Op een begeven moment was alles geregeld behalve de aanschaf van een mooi geboortekaartje. Met deze gedachte ben ik een kijkje gaan nemen op het internet. Simpelweg omdat tegenwoordig vrijwel alles te vinden is via het internet. Nu was dit ook weer het geval want binnen no time kwam ik terecht op de website van Kissgeboortekaartjes!

Deze website was voor mij zeer interessant want ik kon mijn eigen origineel geboorte kaartje ontwerpen. Wanneer ik mijn ontwerp klaar had kon ik deze opsturen naar Kissgeboortekaartjes. Met als eindresultaat een eigen ontworpen geboortekaartje te laten maken. Natuurlijk heb ik gebruik gemaakt van deze optie want zo wist ik zeker dat ik een bijzonder geboortekaartje voor mijn zoontje bestelde!

Kwaliteit

Een geweldige kaart!

Vrij snel werd het kaartje bij ons aan huis geleverd. Ik haal het kaartje uit de verpakking en ik kon mijn ogen werkelijk waar niet geloven. Het kaartje is van top kwaliteit en ook ziet het kaartje er hartstikke mooi uit. Ook weten mijn vrouw en ik zeker dat het one of a kind is!

Bent u opzoek naar een leuke kaartje voor een geboorte? Dan raad ik het u aan uw eigen ontwerp op te sturen naar Kissgeboortekaartjes. Zo weet u zeker dat u een kaartje binnen krijgt die aan uw eisen voldeed. Voor een zeer voordelige prijs een geweldig geboortekaartje ontwerpen wat wil je nog meer? Niets dus!Kissgeboortekaartjes