Een leuk cadeau zijn gabor enkellaarsjes

durlinger Een tijdje terug was de dochter van een goede vriendin van mij jarig en ik had een hele hoop moeite met het juiste cadeau uitzoeken, tot ik uiteindelijk bij de gabor enkellaarsjes terecht kwam. Ik vind het heel belangrijk dat wanneer kinderen op groeien ze niet zomaar elke schoen aan doen omdat dat heel erg slecht kan zijn voor de vorming van hun voeten en dat kan best erge gevolgen hebben voor later. Ik ging dus opzoek op het internet naar leuke laarsjes die toch een goede ondersteuning zouden geven voor haar voeten, bij de bovenstaande website heb ik ze na een hele lange poos zoeken toch gevonden en het resultaat mocht er wezen.

Het was het zoeken waard

durlinger1Ik was best lang bezig geweest met het zoeken naar fatsoenlijke laarzen en daarom was ik extra blij toen ik durlinger2 de gabor enkellaarsjes vond. Ik bestelde ze dan ook gelijk nadat ik had nagevraagd welke maat ze nodig had en gelukkig was de maat van de schoen die ik wilde halen er nog. Enkele dagen later kwam het volgens afspraak binnen en dat was op tijd voor de verjaardag. Ze is helemaal weg van haar nieuwe laarzen en daar ben ik erg blij mee, want dat is toch een beetje waar je het voor doet.