Deze quad core i7 laptop verdient wel een aanbeveling!

Vandaag wijd ik enkele woorden aan de quad core i7 laptop die je bij BTO kunt aanschaffen, omdat het gewoon een van die weinige producten is waar je een wonderwel voordeel bij hebt, echt de top in z’n klasse.

30

Bovenstaand een afbeelding van de computer, die er op het oog niet eens zo anders uit ziet dan andere laptops. De binnenkant is echter volkomen verschillend van de reguliere laptop die je in de elektronicazaak kunt vinden, het is een wereld van verschil. Zoals gamers wel weten is het bijzonder lastig een goede notebook te vinden die al je aanvragen aankan, die op alle gebied goed presteert. Het is immers niet niks, wat een laptop van gamers allemaal moet verwerken. Op alle terrein moet deze maar net aan de requests zien te voldoen, bijvoorbeeld wat de videokaart, de processor en de cooler betreft. In de quad core i7 laptop zit enkel het beste van het beste en dus heb je er als gamer écht iets aan.

Lage prijs en vele uitbreidingsmogelijkheden van je laptop

btoOok als designer is deze laptop je op het lijf geschreven, overigens. In dit soort beroepsgroepen moet binnen mum van tijd aan hetzelfde soort verzoeken zien te worden voldaan en het gros van de vaste computers voldoet zelfs niet eens. Des te verbazingwekkender dus dan deze laptop het allemaal wel kan processen. Het betreft een echte aanrader, zeker gezien de prijs en de uitbreidingsmogelijkheden. De notebook kost net iets meer dan duizend euro en dat is natuurlijk echt een schijntje voor de kwaliteit die je ervoor terugkrijgt. Bovendien kun je bij BTO kiezen voor allerlei uitbreidingen – kun je in feite je eigen laptop geheel eigenhandig samen laten stellen.

33