wimpellijnen

Om een feest of evenement aan te kleden zijn bedrukte vlaggen, oftewel wimpellijnen, uitermate geschikt voor zowel binnen als buiten. Het gebruik van wimpellijnen als reclamemiddel is niet nieuws, maar nog steeds een goede marketingmethode. Zo is het in een oogopzicht meteen duidelijk om welk bedrijf het gaat of om welk persoon. Een goede marketingstrategie hoeft niet veel geld te kosten, bedrukte vlaggen maken dit zeker waar. Het trekt namelijk niet alleen de aandacht maar zorgt ook voor duidelijkheid. Een goed ontworpen duidelijke maar voornamelijk herkenbare vlag kan zorgen voor extra verkeer naar de winkel. 

Daarnaast is het ook ideaal voor bijzondere gelegenheden. Een vlaggenlijn is namelijk erg feestelijk en kan dus ook goed gebruikt worden tijdens een jubileums feest of openening van een nieuw bedrijf, pand of filiaal. Dit zorgt voor een goede sfeer en wat extra reclame. Zo kan niet alleen de logo van het bedrijf op de vlaggen worden gezet maar ook het jubileums nummer.

wimpellijnen

Bedrukte vlaggen trekken de aandacht

Bedrukte wimpellijnen met een aantrekkelijke afbeelding of tekst, bieden meerwaarde voor bedrijven op feesten en evenementen. Een wapperende vlag trekt vaak de aandacht voor het winkelende publiek in een winkelstraat. Het ontwerp is naar eigen keus en invulling, dit maakt het ideaal om volledig te personaliseren voor het bedrijf. De wimpellijnen zijn er in allerlei verschillende maten en vormen verkrijgbaar.

Naast het gebruiken van wimpellijnen als reclame middel is het ook erg leuk om vlaggen te gebruiken als een relatiegeschenk. Een wimpellijn kan bedrukt met eventueel een leuke afbeelding of tekst of logo van het bedrijf gegeven worden. Zo is het geschenk niet alleen een erg leuk en feestelijk cadeau maar ook een handig reclame middel. Hiernaast kan het geschenk door de toevoeging van een leuke tekst of afbeelding het gespreksonderwerp worden op de werkvloer van de zakenrelatie.